sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Paranneltu kisuliini

Edellisen Kisuliini-kokeilun jälkeen päädyin hieman muokkaamaan kaavaa pikkupippurin tuotekehittelyn mukaisesti. Omat versioni on siis härskisti kopioitu tuosta inkkaribodysta sillä erotuksella, että laitoin piheyksissäni vain kaksi nappia nappilistaan. Tosin ompelemani bodyt ovat kokoa 62 cm, joten kolmea nepparia pääntie ei välttämättä olisi kaivannutkaan. 

Näihin bodeihin tuli taas hyvin hukattua kangaskaapin jämäpaloja. Jotenkin näistä huomaan oman fiksaationi yhdistää mustaa ja punaista ja ylipäänsä vimmani pukea poikani punaisiin :) Nämä vakuuttivat taloutemme Toisen Insinöörin edeltäjiään paremmin. Nyt kuulemma on toivoa saada lapsen pääkin läpi tuosta pääaukosta. 

Katsotaan, kuinka kauan tätä pesänrakennusviettiä voi vielä ylläpitää. Mahdottomia istumismaratoneja ei selkä tunnu kestävän, mutta minkäs inspiraatiolleen mahtaa. Tehdään sitten vähän pienemmissä erissä :)

10 kommenttia:

 1. Kauniit bodyt ja hyvät yhdistelyt!

  VastaaPoista
 2. Todella ihanat bodyt ja insinöörin testikäytön jälkeen malli on todettu erinomaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hyvä kuulla! Kiitos vain vielä kerran tuotekehittelystäsi :)

   Poista
 3. Mitä enemmän neppareita, sitä työläämpi pukea ;) Laitoitko jotain ekstratukea nepeille, vai vaan kanttiin kiinni? Oi kun toi mustapunainen kalabody on ihana - loistoyhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En laittanut nepeille enää extratukea, kun kantti on kuitenkin jo nelinkertainen. Aoin pelätä, että saanko nepparia enää kankaista läpi, jos välissä on vielä tukikangasta. Katsotaan, mten käytössä kestävät.

   Poista
 4. Sussu, ihania juttuja oot ommellut! Ja vähän oon kade tosta ed. postauksen päiväpeitosta... :)

  VastaaPoista
 5. ihania nämä, otin neppienlisäämisvinkin heti käyttöön :)

  VastaaPoista