keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Teepparitehdas

Kesä tulee kovaa vauhtia ja pikkumiehen t-paitavarastot ovat olemattomat. Niinpä surautin nopeasti pojalle 3 uutta teepparia uusimman Ottobren kaavalla nro24. Kaava osoittautui lopulta aivan valtavan leveäksi meidän hoikkeliinille, joten kavensin paitaa melkoisesti alkuperäisestä. Seuraavat teepparit pitää varmaan tehdä little lambista vain hihat lyhentämällä, kun sen olen todennut mittasuhteiltaan sopivaksi paidaksi pojalleni. 


Hieman nyt jälkikäteen harmittaa, että en jaksanut saumurista vaihtaa noita mustia lankoja johonkin vaaleampaan ennen ompelua. Nurjalle puolellehan ne jäävät, mutta kuvatessa tökkäsi pahasti silmään. No, ensi kerralla viisaammin :) 

Nyt on luvassa taas pidemmät vapaat helatorstain myötä, niin aion ainakin ahkeroida pojalleni uuden trikoopipon päivisin pidettäväksi. Alkaa olla muut myssyt vähän turhan paksuja jo näille lämpökeleille :)


3 kommenttia:

  1. Ihania teeppareita kesäksi. Minullakin usein laiskuuttaa lankojenvaihdossa ja jälkikäteen alkaa harmittaa oma laiskuus. Minun silmään ei langat kyllä iskeneet :)

    VastaaPoista
  2. Täällä myös yksi laiska langanvaihtaja. Eivät nuo minuakaan kyllä häiritse. Kivoja teeppareita! :)

    VastaaPoista