maanantai 8. lokakuuta 2012

Poikamaisen punaista!

Viikonloppuna tuli ommeltua lisää paitoja Little Lamb- kaavalla. Kaapista löytyi astronauttitrikoota sekä pala tähtitrikoota. Astronauttikangas tuli joskus ostettua Lasten Taikamaasta ja tähtitrikoo Sampsukasta. Punainen yksivärinen trikoo taas on Seliasta peräisin (ja on muuten parasta yksiväristä trikoota, mitä on tähän asti vastaan tullut!) Yksivärinen punainen resori on myös Seliasta ja tuo raidallinen on taas äitini 90-luvulla ostamaa resoria.

Postaukseni ensimmäiseen kuvaan kokeilin työkoneeltani löytyvää mikkisoftan Publisheria. Ajattelin testata, että tulisiko blogin ulkonäöstä hienompi, jos edes jaksaisi kehystää otetut kuvat jollain. Ihanaa kyllä olisi, jos osaisi vielä valokuvata kunnolla sekä käsitelläkin kuvat, mutta tähän minun on ollut pakko vetää rajat. Ihan kaiken opetteluun ei minullakaan sentään aika riitä, vaikka ompelua ja muita harrasteita tuleekin hyvät tuntimäärät viikossa täyteen. Tätä blogiakin päivitän useissa vaiheissa eri päivinä, joten sen verran annan armoa itselleni, että tän blogin ei tarvitse olla mikään taideteos.

Mutta takaisin aiheeseen ompelu: yksi astronauttipaidoista meni 2-vuotislahjaksi ystäväni pojalle ja ainakin pojan äiti tykkäsi kovasti lahjasta. Kivaa on tuottaa hyvää mieltä omilla ompeluksillaan. Tähtipaita ja toinen astronauttipaita menivät odottamaan oman poikani kasvamista, kun melko mekkomittainen tuo 92-senttinen paita vielä oli, kun pojalleni sitä sovitin.Tähtipaitaan piti tehdä "tuplahelma", koska kankaasta loppui pituus kesken. Ihan kiva siitä noinkin tuli. Nyt tätä Little Lamb- kaavaa on tullut pyöritettyä jo viiden paidan verran, joten seuraavaksi tekee mieli käyttää jo jotain muuta kaavaa. Housujakin voisin pojalle väsäillä näiden paitojen pariksi.

2 kommenttia:

  1. Kivoja paitoja. Varsinkin tuo tähtipaita on jostain syystä lempparini! :)

    VastaaPoista