tiistai 25. syyskuuta 2012

Kaaritaskut, proto 1.

Noniin, tällaiset niistä ensimmäisistä kaaritaskuista tuli. Laitoin tuohon vierelle jo edellisessä bloggauksessa olleen paidan, kun sen kaveriksi noita housuja meinasin. Housut on tehty äitini kangaskaapista löytyneestä collegesta ja olin aivan yllättynyt, miten täydellisen sävy sävyyn omassa kaapissani marinoitunut resori oli! Kaaritaskuista tuli melkoisen isot, joten ensi kerralla teen ehkä pienemmät. Ihanan helppoa niiden tekeminen kyllä oli, joten ehdottomasti lisää näitä! Sen sijaan nyörin tekemisessä meni ikä ja terveys (tein sen nelinkertaisesta, venyyyyvästä trikoosta) ja siitä tuli ihan kikkara kiemura. No, sen avulla nuo housut saa onneksi paremmin pysymään meidän hoikkelin jalassa.


Tilasin jokin aika sitten Euroteamista omalla nimellä varustettuja käsityömerkkejä. Tässä yksi lähikuva niistä. mitään "taiteilijanimeä" en keksinyt, joten ihan omalla nimellä sitten merkit otin. Insinöörin ompeluseura olisi tuntunut vähän hassulta tuotemerkiltä. Koko- ja pesulaput puolestaan tilasin Royal-tuotteelta. Etualalla voi myös nähdä saumurini tekemää jälkeä, kun kiinnitin resorin housunkaulukseen.

Seuraavaan bloggaukseen saan toivottavasti esitellä onnistunutta, uutta keittiön verhoa. :)

1 kommentti:

  1. Vau, hieno setti. Minäkään en ole vielä noita ommellut mutta "to do" listalla olisi. Täällä on kiva käydä kurkkimassa mitä uutta aina on.

    VastaaPoista