maanantai 20. elokuuta 2012

Tähtiviikonloppu

Tämän viikonlopun ompelusaldo oli melko tähtipitoinen, kun näitä valmiita ompeluksia katselee. Ilmeisesti minulla on joku tähtifiksaatio mennyt pahasti on- asentoon.

Tässä ensimmäisenä on kaverin pojalle 2-vuotislahjaksi mennyt astronauttipaita. Tähtitrikoo on jny:tä ja astronautti on suora kopio Liandlon kankaasta. Applikointi tuli tehtyä hieman liian alas, kun nyt helmakäänne menee melkein astronautin jalan yli. Muutenkaan tästä paidasta ei tullut visioideni mukaista ja pitkään mietinkin, kehtaanko sen lahjaksi antaa. Kyseisessä paidassa kokeilin ensimmäistä kertaa peitetikkejä ja ne onnistuivat ihan kohtalaisesti. Hihoissa käytin Tampereen Triteksistä ostettua trikoota, joka on hieman lirumpaa kuin tuo jny:n tähti ja siinä peittari meinasi ensin nikotella, kunnes tajusin säätää paininjalan puristusta. Paidan kaava on Ottobren CWS301-mallistosta.

Lahjapaita kaverin pojalle, koko 98 cm.

Tässä sama jny:n tähti ilman applikointia ja limen värisillä hihoilla. Kaavakin sama 301. Tämä meni varastoon omalle pojalle. Tässä kokeilin kan peitetikkiä tuohon pääaukon resoriin ja langan värivalinta ei mennyt ihan nappiin. Kuitenkin ihan kelpo esitys toiseksi peittarikokeilukseni.

Paita jemmaan omalle pojalle, koko 98 cm.

Perjantaisella ostosreissulla Ideaparkissa näin NameIt:n myymälässä tällaisia housuja. Niistä sain idean applikoida pojan housuihin samalla idealla tähtikuvio. Tällaiset niistä sitten tulivat. Kaava on Ottobren 4/2011-numerosta, malli 7,  koko 86 cm. Materiaalina on college (ostopaikka Triteks) ja applikointi on palakoristani. Resorit on muistaakseni hankittu Sampsukasta. Nämä menivät heti käyttöön.

Collegepöksyt, koko 86 cm

Päivitin lisäksi pojan petivaatteet. Niissäkin, yllätysyllätys, on tähtiä! Kaava omasta päästä ja kankaat Elovainion HH-kankaasta.Siinäpä viikonlopun tuotoksia. Näitä kun katsoo, niin voi taas todeta miehen joutuneen olemaan melko yh-isänä äidin omistautuessa ompelulle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti