maanantai 27. elokuuta 2012

Rakkaudella tädiltä

Koska itselläni ei ole tytärtä, ei kangaskaapissa juuri "tyttökuoseja" näy. Jokin aika sitten hankin Seliasta Punahilkka- kangasta aikomuksenani tehdä siskoni tyttärelle Mail Express- kaavalla (Ottobre 1/2012, kaava nro 17)  tunika. Tällainen siitä sitten tuli:Jätin kaavaan kuuluvat taskut tekemättä, sillä ajattelin niiden tekevän tunikan liian levottoman näköiseksi, kun kangaskin itsessään oli jo niin kuviollinen. Peitetikistä piti ihan ottaa lähikuva, kun niin hienosti se onnistui. Peitetikin kanssa minulla oli alkuun melkoisia ongelmia, joten nyt on ihanaa, kun kaikki tikit onnistuivat kerralla.

Kaapissani on myös marinoitunut JNY:n keltaista tähtitrikoota ja se jalostui tällaiseksi paidaksi:
Tämä on melko unisex-paita, eli voisin kuvitella tämän myös oman poikani päällä. Miehen kanssa mietimmekin, että onko tämä enemmän pojan vai tytön paita, emmekä oikein päässeet asiasta mihinkään lopputulokseen. Olkoon sitten unisex-paita. Kaavana tässä on numero 1 Ottobre 4/2012- numerosta. Malli on melko kapea, mutta niin on onneksi tuleva käyttäjäkin.

Triteksistä ostettu punainen college jalostui huppariksi. Kaava on Ottobren 1/2012 numero 22. Resori on jotain äidiltäni saatua taattua ysäri-laatua, mutta hienosti se sopi värimaailmaltaan tähän huppariin. Sovituskuvakin kerrankin sain hupparista. Omalle pojalleni tämä on jo vähän nafti, mutta onneksi sisarentyttäreni on pari senttiä serkkuaan lyhyempi, joten hänelle tämä huppari on varmasti sopivampi.Tällä kertaa kaikki ompelukset onnistuivat täysin nappiin, ja fiilis oli sen mukainen! Nämä on nyt kiva antaa siskon tytölleni seuraavalla tapaamiskerralla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti